Dragon Ball Z: Kakarot komt op 13 januari uit op PS5 en Xbox Series

De eerder aangekondigde PlayStation 5- en Xbox Series X en S-versies van Dragon Ball Z: Kakarot verschijnen op 13 januari 2023.

Dat hebben uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar CyberConnect 2 onthuld. De current gen-versies hebben een 4k-resolutie en 60 frames per seconde. Ook zijn de laadtijden ingekort. PS4- en Xbox One-eigenaren kunnen een gratis upgrade downloaden.

Dragon Ball Z: Kakarot verscheen in 2020 op PlayStation 4, Xbox One en Steam en kwam daarna ook op Nintendo Switch uit. Het betreft een een actie-rpg waarin de Dragon Ball Z-wereld kan worden ontdekt vol met sidequests, npc’s om tegen te praten en skills om te leren. Het spel bevat voornamelijk content uit de Dragonball Z-serie, maar er zijn ook nieuwe achtergrondverhalen te vinden in Dragon Ball Z: Kakarot.

“Dragon Ball Z: Kakarot voelt als een Frankenstein-game. De ontwikkelaar heeft de gevechten uit eerdere games bovenop wat ruwe rpg-systemen geplakt, zonder na te denken over hoe goed alles bij elkaar past. Je liefde voor Dragon Ball moet wel héél onvoorwaardelijk zijn om je hier een weg door te slaan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader